man sitting on gang chair with feet on luggage looking at airplane

Slapen en parkeren op Schiphol

Soms valt jouw vluchttijd op een onhandig en vervelend moment. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends vroeg moet vertrekken en je niet je nachtrust helemaal kwijt wilt zijn door midden in de nacht van huis te vertrekken. Als dit het geval is kun je ervoor kiezen een dagje eerder te vertrekken en te slapen en parkeren op Schiphol. Je begint zo uitgerust en ontspannen aan je reis. Je auto staat dichtbij geparkeerd en de nacht voor vertrek breng je door in een comfortabel hotel. In de ochtend brengt een shuttlebus je direct naar de vertrekhal en kun je gelijk inchecken. Je vliegt uitgerust en bent er daarnaast ook van verzekerd dat je auto veilig en voordelig staat geparkeerd.

Een onbezorgde reis

Als je kiest voor sleep park fly ben je verzekerd van een onbezorgde en uitgeruste reis. Voor je vlucht vertrekt kun je rustig slapen in een van de hotels in de buurt en je weet zeker dat je auto veilig geparkeerd staat in de beveiligde en omheinde parkeerplaats. ’s Ochtends hoef je je niet te haasten en staat er een shuttlebus voor je klaar die je afzet voor de vertrekhal. Je hoeft niet zelf nog dingen te regelen, dat is allemaal al voor je gedaan. Sleep park fly Schiphol zorgt ervoor dat je prettig en ontspannen begint aan je reis.

Kies de optie die bij jou past

Doordat je in een keer samen een parkeerplaats, hotel en shuttle regelt is het slapen en parkeren op Schiphol ook een hele voordelige optie. Je kunt kiezen uit verschillende combinaties en opties, dus er zit er altijd wel een bij die bij jouw wensen aansluit. Vergelijk de vele mogelijkheden en reserveer meteen de optie die het best bij je past.