Goedkope hotels rondom Disneyland Parijs 

Goedkope hotels rondom Disneyland Parijs 

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een droom voor velen. Toch kan een dergelijk avontuur al snel in de papieren lopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de kosten enigszins te drukken, en een daarvan is door te kiezen voor een budgetvriendelijk Disneyland Parijs hotel. Hieronder worden enkele betaalbare opties in de buurt van het park belicht. 

Nabijheid is goud waard 

In de directe omgeving van Disneyland Parijs bevinden zich diverse hotels die op loopafstand van het park liggen. Deze hotels bieden vaak pendeldiensten aan waarmee bezoekers gemakkelijk heen en weer kunnen reizen tussen het hotel en het park. Een van deze hotels is het “B&B Hotel à Disneyland® Paris”. Dit hotel is niet alleen betaalbaar, maar biedt ook een comfortabel verblijf voor het hele gezin. Dankzij de gratis shuttlebusdienst sta je binnen enkele minuten bij de ingang van het park. 

Goedkope hotels rondom Disneyland Parijs 

Sfeervolle dorpen in de buurt 

Wie bereid is iets verder van het park te verblijven, kan overwegen een kamer te boeken in een van de schilderachtige dorpjes rondom Disneyland. Hier geniet je van een authentieke Franse sfeer en liggen de prijzen vaak een stuk lager. Een goed voorbeeld is het dorpje Magny-le-Hongre. Hotels zoals “Vienna House Magic Circus” bieden hier een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn deze dorpen vaak goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat het makkelijk maakt om naar het park te reizen. 

Goedkope hotels rondom Disneyland Parijs 

Hostels: een budgetvriendelijk alternatief 

Voor de echte budgetreiziger kan een hostel een uitstekende optie zijn. In de omgeving van Disneyland Parijs zijn er diverse hostels te vinden die zowel privékamers als slaapzalen aanbieden. Een populair hostel is “MEININGER Hotel Paris Porte de Vincennes”. Dit hostel combineert de gezelligheid van een jeugdherberg met de faciliteiten van een hotel. Bovendien ligt het op een gunstige locatie, met directe vervoersmogelijkheden naar Disneyland. 

De magie van airbnb 

Tegenwoordig kiezen steeds meer reizigers voor een verblijf via Airbnb. In de nabijheid van Disneyland Parijs zijn talloze woningen beschikbaar die door particulieren worden verhuurd. Dit biedt niet alleen een unieke verblijfservaring, maar is vaak ook aanzienlijk goedkoper dan een traditioneel hotel. Bovendien heb je bij een Airbnb vaak de beschikking over een eigen keuken, waardoor je kunt besparen op maaltijden. 

Uitgelicht: Disneyland Parijs Partner Hotels Overzicht 

Conclusie 

Een bezoek aan Disneyland Parijs hoeft niet per se de hoofdprijs te kosten. Door slim te kiezen voor een budgetvriendelijk hotel, een charmante Airbnb of zelfs een gezellig hostel, blijft er genoeg geld over om te genieten van alles wat het park te bieden heeft. Het avontuur begint al bij het kiezen van de perfecte verblijfsplek!